Trevor Kleyn - Fotograaf

 • Over Trevor

  Over Trevor

  Trevor Kleyn (1972) is een professioneel en gepassioneerd natuurfotograaf. Hij heeft passie en respect voor wildlife en de natuur, deze is terug te vinden in zijn foto portofolio. Met veel passie organiseert hij foto safari’s in verschillende landen van Afrika. Zijn kennis als ranger komt volledig tot uiting in zijn foto safari reizen. De uitleg over de dieren en planten en het landschap dragen bij tot een extra dimensie van deze reizen. Met zijn technische kennis en visie stimuleert hij creativiteit op persoonlijk niveau van de deelnemers.
 • Team C4 foto safaris

  Team C4 foto safaris

  Naast Frans Lanting, Andre Cloete, Greg du Toit en Hougard Malan is Trevor Kleyn member van het team C4 photo safaris. Allen hebben zij een ongekende status van publicaties in o.a. National Geographic, wildmagazines en kalenders.
 • foto uitrusting

  foto uitrusting

  Trevor werkt zowel met Canon als Nikon foto apparatuur.

Gilles Dellebeke - Eigenaar Photo Travel

 • Over Gilles

  Over Gilles

  Gilles Dellebeke (1960) heeft sinds 1979 reiservaring met Zuid Afrika. Het blijft je vasthouden, na het eerste bezoek met een wildlife ervaring was hij verkocht. Na deze eerste reis volgden er vele bezoeken en foto safari's. Met deze ervaring en het intensieve rechtstreekse contact ter plaatse, is hij in staat al uw vragen te beantwoorden en geheel volgens uw wensen een foto safari voor u te boeken. Photo-Travel.nl is het agentschap voor de Benelux voor boekingen van de aangeboden reizen op deze site.
GNT 8
GNT20